Film STOTINU MI VAMPIRA!

Pogledajte kako će izgledati novi film o Dylanu Dogu

Filmska adaptacija kultnog stripa o istraživaču noćnih mora, 'Dylan Dog: Dead of Night', u kina bi trebala stići krajem godine, a u glavnoj ulozi pojavljuje se Brandon Routh

Dylan Dog živi u New Yorku, umjesto u Londonu, a pomoćnika Groucha zamijenio je Marcus. I onda se autori američke ekranizacije kompiliranih epizoda legendarnog stripa čude kako obožavatelji već pri prvom pogledu na trailer imaju brojne zamjerke. Naravno, melankolično psihodeličnu atmosferu samog stripa koji je osmislio talijanski stripaš Tiziano Sclavi uistinu nije lako prenijeti na platno, ali akcijska inačica redatelja Kevina Munroea i glavna uloga dodijeljena 'Supermanu' Brandonu Routhu zbilja ne izgleda obećavajuće.

Strip o istraživaču natprirodnog i ljubitelju jednoepizodnih ljubavnih avantura osvojio je poklonike devete umjetnosti zanimljivim referencama iz pop kulture i pomaknutom radnjom. Duh originalnog serijala djelomice je uhvaćen u filmu 'Dellamorte Dellamore' ('Cemetary Man'), redatelja Michela Soavia iz 1994, u kojem je Dylana portretirao britanski glumac Rupert Everett, na temelju čijeg lika je strip junak i nacrtan.

Nova verzija 'Dylan Dog: Dead of Night', u kina bi trebala stići krajem godine a uz Brandona Routha, pojavljuju se i Peter Stormare, Taye Diggs i Sam Huntington.


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još