STALLONE SPREMA NASTAVAK

Van Damme i Segal u nastavku 'Plaćenika'?

16.08.2010 u 14:13

Bionic
Reading

Ako su vam nedostajali stari akcijski junaci, sigurno nećete propustiti filmsku poslasticu 'Plaćenici', a redatelj Stallone već spominje nastavak u kojem bi se mogao pojaviti Jean-Claude van Damme, Steven Segal, Chuck Norris ili Wesley Snipes

Filmu 'Plaćenici' uspjelo je nemoguće - okupio je najveće filmske akcijske junake osamdesetih i devedesetih godina. U filmu glume Arnold Schwarzenegger, Bruce Wills, Mickey Rourke, Dolph Lundgren, Jet Li, Steve Austin, a pojavljuje se i njegov režiser Stallone, ali čini se da da će ekipa biti još i veća. Film se počeo prikazivati ovog vikenda, zaradio je 35 milijuna dolara, a već se spominje i nastavak.

Redatelj Stallone na premijeri se pohvalio da u svojoj glavi već ima i nastavak, ali nije siguran da će moći ponovno okupiti ovakvu ekipu.
'Mislim da bi ova ekipa trebala razvijati, ali kako uvesti nove ljude u ovu grupu? Znači li to da će neki ljudi otpasti, a drugi doći? To su novi izazovi', rekao je Stallone koji ima ambicije dovesti još neke zaboravljene akcijske junake.

Nakon premijere, navodno je Van Dammeu i Stevenu Seagalu je bilo krivo što nisu bili dio ekipe, pa žele osigurati svoje mjesto u nastavku. Hoće li u novom nastavku svoju snagu pokazivati Jean-Claude van Damme, Steven Segal, Chuck Norris ili Wesley Snipes, vidjet ćemo.