NAGRADNJAČE

'Ratovi zvijezda' nagradili

02.02.2009 u 11:00

Bionic
Reading

Saga o Ratovima zvijezda nastavlja se u ovom prvom animiranom filmu iz radionice Lucasfilm Animationa! Uz neke od vaših omiljenih likova i čitav niz novih, ovo su Ratovi zvijezda kakve još do sada niste imali prilike vidjeti. Zaigrajte nagradnu igru koju su za vas pripremili Continental film, Magma i tportal.hr i osvojite originalne figurice i majice

Dok se Ratovi klonova šire galaksijom, Anakin Skywalker i njegov novi Padawan učenik Ahsoka Tano kreću u opasnu misiju spašavanja otetog sina kralja kriminala Jabbe the Hutta. Otpadnik grof Dooku u tome ih je čvrsto odlučio spriječiti, a uz pomoć svojeg opakog plaćenog ubojice Asajja Ventressa, čini se da će njihova misija imati vrlo ozbiljne posljedice. Istovremeno, na prvim linijama bojišnice, Obi-Wan Kenobi i Master Yoda predvode ogromnu vojsku klonova u hrabrom nastojanju da pobijede vojsku droida i odupru se mračnim silama.


Pripremite svjetlosne sablje! Čeka vas era novih avantura!

Continental film i Turbo Limač pripremili su turnir za sve ljubitelje Ratova zvijezda. Dokaži da si pravi Jedi vitez i osvoji vrijedne nagrade!

Pridruži nam se u turniru u igrici 'Star Wars: Clone Wars' – Lightsaber duels Subota, 7.2.2009. u 12 h u Magmi na Žitnjaku (Slavonska Avenija 52)
Sudionici će dobiti majice 'Ratovi zvijezda: Ratovi klonova', a pobjednika očekuje svjetlosni mač!
Prijavite su na dan turnira do 11.30 na info pultu Magme na Žitnjaku

Također, samo na dan turnira potražite DVD 'Ratovi zvijezda: Ratovi klonova' u Magmi na Žitnjaku s posebnim popustom od 10%!

Turbo limač ti daruje jednu od figura iz legendarne sage Star Wars!
Odaberi svog junaka i ispričaj svoju Star Wars priču!

Nagrade su osvojili:

Mihovil Češkić
Dragan Radovanović
Jurica Kovačević
Tomislav Štefanac
Romina Biletić
Mirna Šjajatović
Daria Jovičić
Martina Pejnović
Neven Celin
Vilim Tkalčić
Karolina Hohnjec
Žana Trlin
Marica Parać
Jelena Ribarić
Romina Novak
Dominik Mačković
Boško Lončar
Matija Premerl
Hrvoje Katanić
Karlo Kovačić

Nagrade će bit poslane poštom na kućnu adresu.