NAGRADNJAČA

Pogledajte film 'Svi na Woodstock' - dobitnici

22.07.2010 u 15:25

Bionic
Reading

Ovaj vikend u program CineFesta stiže novi film redatelja Anga Leeja 'Svi na Woodstock'. Discovery film i tportal.hr ovom prilikom vode svoje čitatelje na projekcije filma u ponedjeljak, utorak, srijedu i četvrtak te uz ulaznice najbržima poklanjaju i CD-e 'Big Whiskey & Groo Grux' Dave Matthews Banda i 'No Guts. No Glory' grupe Airbourne

Elliot radi kao dizajner u Greenwich Villageu u New Yorku, no također je vezan i za obiteljski posao svojih roditelja koji drže ruševni motel El Monaco u provinciji. Ljeto je 1969. i Elliot se mora vratiti doma ne bi li pomogao roditeljima da zadrže motel koji im banka želi uzeti zbog dugovanja.

Upravo je načuo da se planirani glazbeni festival neće održati u planiranom Walkillu jer su producenti izgubili dozvolu. Elliot nazove producenta Michaela i ponudi im svoje imanje za održavanje festivala. No obližnje imanje mljekara Maxa Yasgura im se učini prihvatljivijim. Uskoro se cijela postava Woodstocka seli u El Monaco, a pola milijuna ljudi je na putu prema Yasgurovoj farmi na ono što će biti tri dana ljubavi i glazbe. Uz malu pomoć frendova, lokalnog umjetnika Devona, vijetnamskog veterana Billyja te transvestita i bivšeg marinca Vilme, uz negodovanje mještana, Elliot će se uplesti u ono što će postati najvećim glazbenim događajem svih vremena, generacijskom odrednicom i svijetlim mjestom u pop kulturi.

Dancing Bear Records i Discovery film ovom prilikom omogućili su svim kupcima ulaznica filma 'Svi na Woodstock' popust do 20 posto (od 15 do 20 posto) na cjelokupan asortiman albuma domaćih i inozemnih izvođača u Dancing Bearovom shopu u Zagrebu, na adresi Gundulićeva 7. Promotivna akcija će trajati od 23. srpnja do 6. kolovoza.

Dvije ulaznice za projekciju filma u ponedjeljak, 26. srpnja, osvojila je Svijetlana Špoljarić

Dvije ulaznice za projekciju filma u utorak, 27. srpnja osvojila je Mirela Josipović

Dvije ulaznice za projekciju filma u srijedu, 28. srpnja osvojio je Dino Kapuano

Dvije ulaznice za projekciju filma u četvrtak, 29. srpnja osvojila je Jasna Bittner