NAGRADNJAČA

Tko će gledati film 'Noć i dan'

22.07.2010 u 11:47

Bionic
Reading

U akcijskoj komediji 'Noć i dan', Tom Cruise glumi tajnog agenta, a Cameron Diaz ženu uhvaćenu između njega i onih za koje on tvrdi da su mu smjestili. U avanturi prepunoj prevara, bjegova, lažnih identiteta i romantičnih epizoda, malo-pomalo shvaćaju kako se mogu osloniti jedno na drugoga. Film u naša kina dolazi 29. srpnja, a Continental film i tportal.hr ovom prilikom poklanjaju svojim čitateljima ulaznice za film (5 x 2)

Vratolomnom brzinom tajni agent Roy Miller (Tom Cruise) preokreće naoko običan život June Haven (Cameron Diaz) naglavačke. June se ukrcala na avion u Wichiti u Kansasu i počela čavrljati sa šarmantnim i tajanstvenim suputnikom Royem. No ubrzo se sve promijenilo. Odjednom se avion srušio i nitko od putnika i posade nije preživio.

Istog trenutka June biva uvučena u potjeru diljem svijeta, izbjegava metke u Bostonu, skače s krova na krov u Austriji i bježi pred bikovima u Sevilli, sve u društvu potencijalno dvoličnog, nestabilnog, ali vrlo privlačnog tajnog agenta. Avantura u kojoj su u pitanju život ili smrt natjerat će ovo dvoje ljudi iz dvaju različitih svjetova na ono što su dugo izbjegavali, da daju povjerenje. U tom će se trenutku sve promijeniti; iznimno sposobnog tajnog agenta svladat će ljubav, a obična žena shvatit će da je sposobna učiniti najnevjerojatnije stvari.

Po dvije ulaznice za film u Movieplexu Zagreb su osvojili:

Marica Parać
Jasna Čuljat
Ivana Maršić
Branimir Kušanić
Tatjana Šala