NAGRADNJAČA

Film 'Kako je Gru ukrao Mjesec' nagradio

19.07.2010 u 09:47

Bionic
Reading

Producent Chris Meledandri ('Ledeno doba', 'Horton') donosi nam priču o jednom o najvećih superzlikovaca na svijetu, koji se sa svojim najvećim izazovom susreće kada u njegov život uđe troje djece. Animirani film 'Kako je Gru ukrao Mjesec', u 3D tehnici, u naša kina dolazi 29. srpnja, a do tad Blitz i tportal.hr svojim čitateljima poklanjaju nagrade iz filma

U jednom sretnom predgrađu okruženom bijelim drvenim ogradama i procvjetalim ružinim grmovima nalazi se crna kuća sa osušenim travnjakom. Susjedi ne znaju da se duboko ispod te kuće nalazi veliko tajno skrovište. U tom skrovištu otkrivamo Grua okruženog vojskom zločestih malih pomoćnika kako planira najveću pljačku u povijesti svijeta. Ukrast će Mjesec!

Gru uživa u nepodopštinama. Naoružan arsenalom zraka za smanjivanje, zraka za zamrzavanje te kopnenih i zračnih vozila, on uništava sve što mu se ispriječi na putu sve dok se ne suoči s beskrajnom voljom tri djevojčice bez roditelja, koje u njemu vide nešto što nitko nikad nije vidio: potencijalnog tatu.

Nagrade su osvojili:

Lucija Katavić
Nada Kralik
Petra Lončar
Katja Gortan
Hrvoje Gregur
Davorin Ivanuša
Ivana Vidanec
Ksenija Kordiš
Vedrana Pavić
Nikolina Bregović

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.