VLASNIK PINKA PROTIV ZVIJEZDE

Mitrović odbio Angie zbog 'predrasuda prema Srbima'

14.07.2010 u 14:38

Bionic
Reading

Vlasnik Pink TV-a Željko Mitrović odbio je suradnju s Angelinom Jolie zbog njezinih, kako je rekao, 'predrasuda prema Srbima'

'Imao sam velike simpatije prema Angelini Jolie i vrlo poštovao njezino djelo i lik. Nažalost, ona je prepuna predrasuda o Srbima. Znam da suradnja s njom otvara vrata velikog filmskog biznisa, ali ne želim da budem dio nečega što po tko zna koji put predstavlja Srbe kao vječno loše momke', stoji u priopćenju Željka Mitrovića, koji prenosi mondo.rs

Mitrović se u utorak sastao s četvoricom producenata iz Angelinina tima i razgovarao o sudjelovanju njegove tvrtke Pink Films International u stvaranju filma koji bi se snimao u Srbiji i susjednoj Bosni i Hercegovini, a u kojemu bi se slavna glumica pojavila u ulozi redateljice i glavne glumice.

Vlasnik Pink TV-a odlučio je, stoji u priopćenju, da ni na koji način ne sudjeluje u nastanku filma usprkos veličini projekta i šansi da se ostvari suradnja s najpopularnijom i najtraženijom glumicom na planetu, što bi svakako PFI svrstalo u svjetske producentske kuće.

U filmu bi Angelina trebala glumiti muslimanku iz Bosne koju na početku rata siluje Srbin. Putem kroz ratne vihore, žrtva i silovatelj se zaljube, tragičnu priču pretočivši u bajku na suvremeni način.