Film NERA STIPČEVIĆ

Vrući seks s dečkom Lane Klingor

Mlada Makaranka u filmu 'Neke druge priče' - koji će premijerno biti prikazan 18. srpnja u Puli - s glumcem Goranom Bogdanom snimila je intimne scene; kaže da joj to nije bilo teško, jer su njih dvoje prijatelji već dugi niz godina

Nera Stipičević trudna je s Goranom Bogdanom. Naravno, samo na filmu. Zgodni glumac nije prevario svoju djevojku Lanu Klingor, već je riječ o filmu 'Neke druge priče' u kojem je dobio jednu od glavnih uloga. U tom filmu igra uspješnog poslovnog čovjeka koji sa svojom suprugom umjetnicom očekuje blizance. Kad se otkrije da jedno dijete treba biti rođeno s Downovim sindromom, par se dvoumi o operaciji kojom bi bio prekinut život.
 
Riječ je o omnibusu čiju je hrvatsku priču režirala Ivona Juka.

'Prije sam bila sramežljiva i kad sam upisala Akademiju, mislila sam da će mi biti teško obnažiti se pred kamerom. Međutim, Akademija me 'preodgojila' pa kada snimam takve scene, s dvadesetak ljudi oko sebe, ne razmišljam o tome, već o stotinama drugih stvari... To je jednostavno posao', rekla je Nera Stipičević za magazin Extra.
Slično razmišlja i Goran Bogdan.

'Neru jako dugo poznajem, mi smo već kao ruka i rukavica. Ona mi je poput sestre pa je s njom bio najmanji problem snimiti takve scene', rekao je Extri Goran koji nije htio komentirati je li film pogledala Lana Klingor i što misli o provokativnim scenama koje je snimio s kolegicom.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još