TESLA-VLADALAC SVETA

Nicolas Cage i Megan Fox u filmu o Tesli

07.07.2010 u 13:12

Bionic
Reading

Vode se pregovori s holivudskim glumcima o sudjelovanju u visokobudžetnom projektu o životu Nikole Tesle, otkrio je producent i glumac Vladimir Rajčić

Holivudske zvijezde Nicolas Cage, Megan Fox i Jessica Alba navodno će početkom listopada sudjelovati u filmskom projektu 'Tesla-vladalac sveta', a prva klapa past će u kolovozu, piše srpski Kurir. S glumcima se vode intenzivni pregovori o sudjelovanju u tom visokobudžetnom projektu.

'Još ne mogu otkriti sve detalje, ali se kockice polako slažu i ako sve prođe kako smo planirali, u Srbiju će u kolovozu doputovati Jessica Alba i Megan Fox. Ne želim otkriti ni ime redatelja niti tko će glumiti Teslu, ali moram reći da će film sigurno biti svjetski spektakl', otkrio je producent i glumac Vladimir Rajčić, poznat po uspješnici 'Srpski ožiljci' u kojoj su glavne uloge imali Michael Madsen i Mark Alan Dacascos

Također je otkrio da će Nicolas Cage glumiti Thomasa Edisona, američkog znanstvenika koji je Tesli nanio mnogo štete u vrijeme kada je bio zaposlenik njegove tvrtke Continental Edison Company u Parizu.

'Film će biti balans između povijesnih događaja i najsuvremenije digitalne tehnologije. To je projekt od nacionalnog interesa, jer ovakav film o velikanu kao što je Nikola Tesla predstavlja prikazivanje Srbije u najboljem svjetlu. On je Srbin koji je promijenio tijek civilizacije', rekao je Predrag Rajčić koji s bratom Vladimirom i Draganom Savićem vodi produkcijsku kuću VPR Studios Production.