SANDRA BULLOCK NAKON RAZVODA:

'Jesam li nagradu dobila zbog privatnog života?'

07.06.2010 u 12:04

Bionic
Reading

Prvi put nakon izbijanja skandala o preljubu njezinog nestašnog supruga, glumica se pojavila u javnosti na dodjeli nagrade za zabavljačicu godine

Sandra Bullock, nagrađena Oscarom za ulogu u drami 'Priča o prvaku', pojavila se u javnosti na zabavi Guys Choice Award koje dodjeljuje Spike TV, prvi put nakon izbijanja skandala o preljubu njenog supruga Jesseja Jamesa

Atraktivna 45-godišnjakinja stigla je u pripijenoj crnoj kožnoj haljini koja je isticala njezine obline, kako bi zajedno s glumcem Robertom Downeyjem i predstavnicima američke vojske primila nagradu zabavljačice godine po izboru trupa američke vojske.

Sandra Bullock prima nagradu za zabavljačicu godine

'Budimo iskreni, bar na trenutak. Jesam li dobila ovu nagradu zabavljačice godine zbog glumačkog umijeća ili zbog privatnog života koji se pretvorio u nevjerojatnu eksploziju?' autoironično je zapitala na pozornici. Za iskreni pristup nagrađena je ovacijama okupljenih te se nakon toga našalila da bi od ganuća 'zapjevala za vojnike, ali boji se da su već dovoljno traumatizirani'.

Zvijezda je upravo u procesu razvoda od supruga, TV voditelja i vlasnika dućana motociklima, nakon što je priznao da ju je varao, tako da će kao samohrana majka odgajati sinčića Louisa Bardoa, kojeg je usvojila u siječnju ove godine.