Film 'TWEAKERS DELIGHT'

Kusturica dobio 35 milijuna dolara za novi film

  • Autor: tportal.hr
  • 12.5.2010 18:36:09
  • 12.5.2010 15:39:45

Redatelj Emir Kusturica dobio je na raspolaganje budžet od 35 milijuna dolara za snimanje novog filma 'Tweakers Delight', piše The Hollywood Reporter

Producentska kuća Filmula uložit će taj novac u Kusturičin projekt, kojeg se redatelj misli prihvatiti nakon što završi s radom na filmu 'Divlje ruže, nježne ruže', koji bi se trebao početi snimati sljedećeg proljeća.

Drama 'Tweakers Delight' priča je o čovjeku koji se bori za skrbništvo nad sinom, a ima samo 24 sata da sredi svoju životnu situaciju. Još nije poznata glumačka postava za ovaj film, ali se očekuje da će glumiti zvučna imena, baš kao i u filmu 'Divlje ruže, nježne ruže' u kojem će nastupiti holivudske zvijezde Johnny Depp i Salma Hayek. Film je adaptacija romana Jamesa Bakera iz 1996. godine, a bavi se životom Pancha Ville.

Novi Kusturičin film 'Tweakers Delight', s budžetom od 35 milijuna dolara, bit će najskuplji projekt u njegovoj karijeri. Do sada je to bio njegov film iz 2004. godine 'Život je čudo', koji je raspolagao budžetom od oko osam milijuna dolara, barem prema neslužbenim podacima.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još