NAGRADNJAČA

Chivas Regal nagradio

05.05.2010 u 15:28

Bionic
Reading

Poznati hrvatski glumac Frano Lasić osvojio je laskavu titulu viteza 21. stoljeća Chivas Regala te će se pridružiti slavnim glumcima i redateljima na jednom od najpoznatijih i najstarijih filmskih festivala na svijetu koji se tradicionalno, već 63. godinu za redom, održava u očaravajućem gradiću na Azurnoj obali, Cannesu. Tportal.hr i Chivas Regal ovom prigodom poklanjaju najbržim čitateljima originalne redateljske stolice

U oštroj konkurenciji Chivasova izbora 'Traži se vitez!', uz Franu Lasića, u najužem krugu našli su se i glumci Janko Popović Volarić i Boris Mirković, koji među damama, ali i gospodom slove kao pravi kavaliri. Iako sva trojica glumaca s pravom mogu nositi titulu Chivasova viteza, u izboru su bile presudne samo nijanse, a prevagnuli su iskustvo, prepoznatljivost, svestranost i šarm koji muškarac dobije s godinama.

Chivas Regal, najluksuzniji viski svijeta, ima misiju vratiti viteštvo pod svjetla reflektora s naglaskom na vrijednosti poput hrabrosti, bratstva, časti i kavalirstva. Drugu godinu za redom Chivas će biti službeni partner festivala u Cannesu, koji će se održati od 12. do 23. svibnja 2010. godine. Predstavit će se i 'Priče o viteštvu', fascinantan skup anegdota o filmskim zvijezdama i poznatim redateljima koji su odigrali važnu ulogu u povijesti festivala u Cannesu. Putem sofisticiranih priča o događajima iza scene, zanimljive i dosad skrivane anegdote festivala u Cannesu javnosti će predstaviti Chivasov stručnjak za viteštvo Oliver Bassil, koji je lifestyle magazin Forbes proglasio jednim od pet najutjecajnijih ljudi u svijetu globalnog luksuza.

Chivas Regal je jedan od vodećih globalnih brendova, savršen viski, izvanredne dubine i uglađenosti, koji su stvorila legendarna braća James i John Chivas. Prema legendi svjetlo dana prvi je put ugledao 1801. godine u Aberdeenu, a danas je dom Chivas brenda jedinstvena Strathisla destilerija u Keithu, u škotskoj pokrajini Speyside. Asortiman Chivas Regal je jedan od najluksuznijih i najprodavanijih super i ultra premium viskija u svijetu.

U ovogodišnje partnerstvo Chivas Regala i festivala u Cannesu uključena je i inovativna digitalna kampanja, kojoj je na čelu spomenuti Olivier Bassil. Ona će sadržavati ekskluzivne informacije i izvještaje o doživljajima poznatih i slavnih osoba u Cannesu. Chivas stoga poziva globalnu online zajednicu da živi viteški putem Facebooka i web stranice Chivas.com.hr

Nagradu su osvojili:

Ivana Zoretić
Ivan Jović

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.