Film ZBOG TRGOVINE DROGOM

Sin Michaela Douglasa osuđen na 5 godina zatvora

  • Autor: hina
  • 21.4.2010 11:55:03
  • 21.4.2010 10:07:18

Cameron Douglas, 31-godišnji sin glumca Michaela Douglasa, osuđen je u utorak na pet godina zatvora na temelju priznanja krivnje za trgovinu drogom u saveznom okružnom sudu na Manhattanu, u New Yorku

U siječnju se Douglas, DJ s glumačkim ambicijama, izjasnio krivim za optužbe da je tri godine distribuirao velike količine metamfetamina i kokaina. Također se izjasnio krivim za posjedovanje heroina, što je optužba koja je dodana dok je bio u kućnom pritvoru i čekao suđenje.

Sudac Richard Berman također je osudio Douglasa na pet godina pod nadzorom nakon izlaska iz zatvora. Savezni tužitelji nisu osporavali kaznu.

U pismima sucu, rođaci su opisali Camerona Douglasa kao usamljeno dijete s psihičkm smetnjama, čiji su roditelji često bili odsutni ili posvađani, a on se okrenuo drogi u dobi od 13 godina.

Michael Douglas (65) je pratio izricanja kazne iz galerije u sudnici.

U pismu sucu Bermanu, on je kazao da voli sina i posjećuje ga u zatvoru, ali nije slijep za njegove postupke, te kako "vjeruje da će iz tih nevolja izaći kao pozitivan građanin", prenose američki mediji.

Majka Camerona Douglasa, Diandra de Morrell Douglas, u svom je pismu navela da je "biti Michaelov sin i unuk Kirka Douglasa za njega bio nevjerojatan križ za nositi", ta da osjeća krivnju zbog njegovih kaznenih djela.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još