ZBOG TRGOVINE DROGOM

Sin Michaela Douglasa osuđen na 5 godina zatvora

21.04.2010 u 10:07

Bionic
Reading

Cameron Douglas, 31-godišnji sin glumca Michaela Douglasa, osuđen je u utorak na pet godina zatvora na temelju priznanja krivnje za trgovinu drogom u saveznom okružnom sudu na Manhattanu, u New Yorku

U siječnju se Douglas, DJ s glumačkim ambicijama, izjasniokrivim za optužbe da je tri godine distribuirao velike količinemetamfetamina i kokaina. Također se izjasnio krivim za posjedovanjeheroina, što je optužba koja je dodana dok je bio u kućnom pritvoru ičekao suđenje.

Sudac Richard Berman također je osudio Douglasa na pet godinapod nadzorom nakon izlaska iz zatvora. Savezni tužitelji nisu osporavalikaznu.

U pismima sucu, rođaci su opisali Camerona Douglasa kaousamljeno dijete s psihičkm smetnjama, čiji su roditelji često biliodsutni ili posvađani, a on se okrenuo drogi u dobi od 13 godina.

Michael Douglas (65) je pratio izricanja kazne iz galerije usudnici.

U pismu sucu Bermanu, on je kazao da voli sina i posjećuje ga uzatvoru, ali nije slijep za njegove postupke, te kako "vjeruje da će iztih nevolja izaći kao pozitivan građanin", prenose američki mediji.

Majka Camerona Douglasa, Diandra de Morrell Douglas, u svom jepismu navela da je "biti Michaelov sin i unuk Kirka Douglasa za njegabio nevjerojatan križ za nositi", ta da osjeća krivnju zbog njegovihkaznenih djela.