NJUJORČANKE U AKCIJI

Procurili novi detalji sa snimanja 'Seksa i grada 2'

12.03.2010 u 15:16

Bionic
Reading

Fanovi kultne serije i filma 'Seks i grad' dobili su priliku barem malo utažiti znatiželju i zaviriti u prve scene iz novog nastavka koji bi svjetlo dana trebao ugledati za 11 tjedana, kada će se održati svečana premijera

'Seks i grad 2' događa se dvije godine nakon što smo zadnji put vidjeli četiri slavne prijateljice na okupu. Ovaj put vatrene obožavateljice New Yorka, Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Samantha Jones (Kim Cattrall), Charlotte York Goldenblatt (Kristin Davis) i Miranda Hobbs (Cynthia Nixon) nakratko će napustiti omiljeni grad i zaputit će se na odmor u Maroko.

Producenti još uvijek na kapaljku daju informacije o novom nastavku filma 'Seks i grad', pa je osim puta u Maroko potvrđeno tek jedno vjenčanje i beba.

Carrie, koja je sretno udana za svog ljubljenog Facu, nakratko će napustiti obiteljsko gnijezdo da bi  otišla s curama na odmor u Marakeš. Četiri prijateljice u Sjevernoj će Africi uživati u pustinji, gostiti se kod beduina i zabavljati uz trbušne plesačice u lokalnom klubu. Charlotte je u novom nastavku sretna kućanica koja uživa sa svojom dvogodišnjom kćerkicom Rose rođenom na kraju prvog filma. Vatrena Samantha, unatoč tome što je u prvom nastavku filma proslavila 50. rođendan, i dalje se ne odriče minica i mladih dečkiju. Tako će se ponovo naći u vezi s bivšim ljubavnikom Smithom Jerrodom (Jason Lewis), a zainteresirat će se i za Rikarda (Max Ryan).

U filmu će kratku cameo ulogu imati i teen zvijezda Miley Cyrus, u sceni u kojoj na premijeri Smithovog filma nosi identičnu haljinu kao i Samantha. Pojavit će se i Penelope Cruz, Liza Minnelli i britansko-iranski komičar Omid Djalili, koji glumi marokanskog vlasnika hotela.