Film NATAŠA DORČIĆ:

'Bila sam napuštena, ali nadam se da je monogamija moguća'

Zagrebačka premijera filma 'Neka ostane među nama' u kinodvorane je namamila mnogobrojnu publiku te po tko zna koji put pokazala da je preljub uvijek aktualna tema. Što misle o filmu te kako bi se nosili s nevjerom, za tportal.hr progovorili su glavni glumci i njihove kolege

Erotska drama 'Neka ostane među nama', nastala prema scenariju Ante Tomića i u režiji Rajka Grlića, na platnu oživljava temu preljuba koja se stoljećima provlači kroz razne umjetničke pravce i, čini se, još se nije izlizala. Unatoč bombastičnim najavama koje imaju tendenciju uroditi tek razočaranjem za publiku, film je zadovoljio očekivanja.

'Dojmovi su pozitivni, zabavila sam se i uživala', kazala je glumica Marija Škaričić koju smo zatekli na zagrebačkoj premijeri. Priču o petero junaka zapletenih u zamršene preljubničke odnose smatra pomalo pomaknutom, ali prilično realnom, a na pitanje bi li oprostila preljub odgovara tek kratkim - da.

Mnoge su u kino privukle i najave o brojnim eksplicitnim scenama, nesvakidašnjim za domaće uratke. Koliko ih je problematično bilo snimati, otkrila je Ksenija Marinković koja tumači ulogu Marte. 'Meni je to strašno teško, nikad to nisam radila. Horor mi je to', kazala je Marinković dodavši da, suprotno napisima u nekim medijima, u filmu nije bilo dublera.

Usprkos temi filma i osobnom susretu s bračnom prijevarom, glumica Nataša Dorčić izjavila je da se još uvijek nada da je monogamija moguća: 'U bivšem sam braku bila ta koja je napuštena, pa je zanimljivo bilo uhvatiti se u koštac i probati opravdati lika kakvog privatno ne voliš.'

Nakon Zagreba, film će biti premijerno izveden u Beogradu već danas, 12. ožujka.

Pogledajte video prilog

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još