NAGRADNJAČA

Tko ide na premijeru filma 'Neka ostane među nama'

05.03.2010 u 10:38

Bionic
Reading

Rajko Grlić i Miki Manojlović odlučili su nakon 23 godine udružiti svoje snage u novoj, vrućoj i napetoj, varljivoj i duhovitoj erotskoj drami 'Neka ostane među nama'. Tportal.hr ovom prilikom vodi najbrže čitatelje na premijeru 10. ožujka u Split, i 11. ožujka u Zagreb

Miki u filmu glumi Nikolu, šarmantnog zavodnika koji opsesivno lovi žene dok mu supruga čeka dijete i nikako nije jedini koji uživa u zabranjenom voću. 'Neka ostane među nama' prati petero sredovječnih junaka upletenih u virove erotske strasti koja bukti ispod naizgled mirne i trome zagrebačke svakodnevice.

Uz Manojlovića i Ninu Ivanišin u filmu glume Bojan Navojec, Ksenija Marinković, Ivana Roščić, Daria Lorenci, Nataša Dorčić, Krešimir Mikić, Živko Anočić, Helena Buljan i drugi.

Rajku Grliću i slavnom srpskom glumcu ovo je, nakon kultnih filmova 'Samo jednom se ljubi', 'U raljama života' i 'Za sreću je potrebno troje', četvrta suradnja, a sigurni smo da će uspjehom dostići prethodnike, ako ne i nadmašiti.

Sponzor filma 'Neka ostane među nama' je T-Com, a premijerno će biti prikazan u Ljubljani 9. ožujka, u Splitu 10. ožujka te u Zagrebu 11. ožujka.

Tportal.hr poklanja pozivnice za premijere u Splitu i Zagrebu (jedna vrijedi za dvije osobe), a dobitnici ih mogu podići na porti T-HT centra (detalje će primit mailom).


Po dvije ulaznice za premijeru u Splitu osvojili su:

Vinka Bubić
Vesna Stapić
Ljiljana Vesković
Eugen Novaković

Po dvije ulaznice za premijeru u Zagrebu osvojili su:

Ivonne Tomić
Zana Kurspahic