U SARAJEVSKOM DISKU

Velika svađa Zrinke Cvitešić i Leona Lučeva

26.02.2010 u 16:11

Bionic
Reading

Zrinka i Leon, glavni glumci filma 'Na putu', ljuto su ukrstili svoje svađalačke žalce, i to nigdje drugdje nego u sarajevskom disko klubu

Film 'Na putu' nedavno je u Berlinu imao svjetsku premijeru, a u četvrtak, odmah nakon chata na tportalu, Leon Lučev i Zrinka Cvitešić pohitali su u Sarajevo na regionalnu premijeru, da bi se već u subotu, 27. veljače vratili u Zagreb na veliku hrvatsku premijeru. I nisu se, kako biste mogli pomisliti, umorni i iscrpljeni od naporne promocije putem posvađali, niti su se nakon premijere odlučili zabaviti u obližnjem disku, da bi stvar usred tuluma krenula nizbrdo, već su to obavili znatno ranije.

Žustra svađa zahuktala se oko pitanja vjere, ljubavi i grijeha, a odvijala se u jednom sarajevskom disko klubu, praćena okom kamere i pod strogom packom redateljice Jasmile Žbanić.

Silnu napetost Lunekoju glumi Zrinka, uzrokovao je dolazak supruga Amara, kojeg je utjelovio Leon, u disko klub da bi je brže-bolje odveo doma. Njegova mirnoća i staloženost, ali i odlučnost da je izvede iz 'prostora zla', u Luni su izazvali bijes širokih razmjera. Kako to izgleda kad se Zrinka, odnosno Luna ozbiljno naljuti, pogledajte u ekskluzivnom isječku iz filma.