LEON I ZRINKA NA CHATU TPORTALA

Zrinka: 'S Playboyem se nisam dogovorila oko cijene'

25.02.2010 u 13:38

Bionic
Reading

Leon Lučev i Zrinka Cvitešić, glumci u novom filmu Jasmile Žbanić 'Na putu', gostovali su na chatu tportala, gdje su progovorili o filmu, kemiji koja ih čini jednim od naših najboljih filmskih parova, seksipilu, filmskom zaljubljivanju i još koječemu

Zrinka u Leonu, istaknimo tek dijelove chata s poznatim glumačkim parom, vidi Casanovu, što on i sam pomalo uočava, označivši zafrkantski svoj seksipil važnom glumačkom kvalitetom. Zrinka, pak, svoj seksipil nije naplatila, jer se zasad još nije uspjela s Playboyem dogovoriti oko cijene.

Kad smo kod seksipila, chateri su se dotaknuli seksa bez kojega, tvrde oni, hrvatski filmovi nemaju nikakve šanse za uspjeh. Leon im je elegantno uzvratio kako niti život ne može biti uspješan bez seksa. Za međusobnu kemiju, koju su pokazali već u prvom zajedničkom filmu 'Što je muškarac bez brkova', a potvrdili je seksi scenom u 'Na putu', glumci su rekli kako ne brine njihove životne partnere jer dolaze iz umjetnosti i 'znaju kako funkcionira taj svijet'.

Zrinka je u Berlinu počašćena mjestom među deset najboljih mladih europskih glumaca, što je odškrinulo vrata njenoj međunarodnoj karijeri. O mogućoj holivudskoj Leon ne razmišlja, dok je Zrinka, ambiciozno i šaljivo, ustvrdila da ako već oni ne stignu do Hollywooda, doći će on njima.

Leon, koji je na chat stigao u ljubičastoj 'haljini', što su i chateri primijetili i dobro se našalili na njegov račun, poznat je po studioznom ulasku u lik koji tumači, a chaterima je objasnio kako mu je zbog otočkih korijena znatno lakše izići iz uloge koju glumi nego ući te da se nije zaljubio ni u jednu svoju filmsku partnericu, već to prepušta likovima koje tumači. Ustvrdio je i da je filmski svijet prepun nenormalnih ljudi, a u tu poveliku grupu spadaju i Zrinka i on. 

Ovo je tek dio chata, a više o svemu što je naš najšarmantniji filmski par odgovorio čitateljima tportala pročitajte ovdje