DICAPRIO PRIZNAO

'Bilo je čudno voditi ljubav s Kate dok je njezin muž gledao'

14.01.2009 u 07:52

Bionic
Reading

Za mnoge je glumce dovoljno neugodno skinuti se pred glavnom glumicom, posebno ako se radi o zanosnoj Kate Winslet. Leonardo DiCaprio našao se u dodatnim problemima jer je scene seksa s Kate u novom filmu snimao pred njezinim suprugom

Sam Mendes, redatelj filma 'Revolutionary Road', suprug je Kate Winslet i pažljivo je promatrao dok su se njegova žena i glavni glumac DiCaprio pripremali za snimanje scene seksa. 'Kate je neprestano ponavljala da je to čudno, a ja sam je pokušao utješiti da nema što biti čudno, da je to samo gluma', rekao je DiCaprio.

'Tada je Sam razbio napetost rekavši mi kako i gdje točno da uhvatim Kate za guzicu. Nakon toga se Kate prepustila i pokazala se velikom glumicom, kakva i jest. Ne mogu se sjetiti nijedne druge glumice njene generacije za koju bih rekao da je bolja', dodao je Leonardo.

Winslet i DiCaprio su se zbližili još 1997. godine na snimanju filma 'Titanic'. Kako su snimanja bila iscrpljujuća, često su se povjeravali jedno drugome i stvorili čvrstu prijateljsku vezu, ali ništa više od toga.

O stvarnom ljubavnom životu i trogodišnjoj vezi s izraelskom manekenkom Bar Rafaeli DiCaprio nije htio pričati, prenosi britanski tabloid The Sun. Međutim, priznao je da o tome od medija puno više zna Kate, ali i da se sigurno neće izbrbljati.

Kate Winslet je za 'Revolutionary Road' dobila Zlatni globus za glavnu žensku ulogu i smatraju je najvećim favoritom za Oscara.