Film PONOSNA GLUMICA

Zrinka Cvitešić: Mislim da sam trudna

  • Autor: M.B./ RTL
  • 15.2.2010 20:24:18
  • 15.2.2010 19:32:21

Zrinka je Valentinovo proslavila u naručju dečka Hrvoja Rupčića koji ju je došao podržati u Berlin, gdje ona sudjeluje u programu Shooting Stars. U jednom od brojnih intervjua izjavila je kako misli da je trudna

Glumica Zrinka Cvitešić Valentinovo je provela u Berlinu s Hrvojem Rupčićem kao sudionica programa Shooting Stars. Tijekom razgovora za RTL glumica je izjavila kako misli da je trudna, no kasnije se ispostavilo da se samo šalila.

U Berlin je doputovala sama, Hrvoje Rupčić doletio je kako bi je podržao i proveo s njom Dan zaljubljenih. Iako su se dugo skrivali, par se konačno opustio te grlio i ljubio pred kamerama na jednoj zabavi u Berlinu.

Cvitešić se u Berlinu predstavila novinarima iz cijeloga svijeta, a odabrana je i među desetero europskih mladih glumaca koji posjeduju potencijal za međunarodnu karijeru.

Također će se moći predstaviti gledateljima, novinarima i producentima na 60. Berlinaleu zahvaljujući filmu 'Na putu' Jasmile Žbanić, koji će premijerno biti prikazan u Berlinu u četvrtak.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još