ZRINKA KAO STJUARDESA

Vatreni seks i poljupci Cvitešićke i Leona Lučeva

28.01.2010 u 11:48

Bionic
Reading

Nakon hit filma 'Što je muškarac bez brkova' Zrinka Cvitešić i Leon Lučev opet će se naći zajedno u vezi prepunoj strasti u kojoj nastaju problemi zbog njegovog okretanja radikalnom islamu, i to u filmu 'Na putu'

U novom filmu Jasmile Žbanić, dobitnice Zlatnog medvjeda na Berlinaleu za Grbavicu, Zrinka Cvitešić (stjuardesa Luna) je neugodno iznenađena kada joj životni partner Leon Lučev (Amar), kontrolor leta pod privremenom suspenzijom zbog latentnog alkoholizma, odlučuje držati računalne tečajeve za djecu u kampu vehabija kraj Jablaničkog jezera.

Sve rjeđe ima kontakt s njim, a kada joj dozvole da ga posjeti u kampu, već se nazire da je Amar otkrio vjeru i da je pred novim životnim opredjeljenjem.

Redateljica po prvi put na ekranu dočarava svijet radikalnih muslimana

'I u mom novom filmu ljudi su htjeli biti nešto drugo, ali ih je struja naprosto povukla. Amar, kojeg igra Leon Lučev, htio je biti pilot, ali je izbio rat, morao je biti u jedinici, izgubio je svoje najbliže i na kraju je uspio postati samo kontrolor leta. Luna je stjuardesa koja je živjela u Bijeljini i njeni snovi su bili nešto veći', kazala je Žbanić za sarajevo.co.ba.

U filmu koji će premijerno biti prikazan 27. veljače u KD Vatroslav Lisinski u Zagrebu također glume Nina Violić i MirjanaKaranović, a film će se prikazati na ovogodišnjem Berlinaleu.