Film MAXTV FILMOMANIJA, 28. 1. - 4. 2.

Odlični filmovi, okrugli stolovi i lude zabave

  • Autor: I. T.
  • 28.1.2010 15:18:52
  • 26.1.2010 10:57:01

Osim vrhunskih filmova, MAXtv Filmomanija pružit će posjetiteljima puno zabave i zanimljivih diskusija

Continental film
'Neka uđe onaj pravi'
U četvrtak, 28. siječnja, u Movieplexu zagrebačkog Centra Kaptol započinje druga MAXtv Filmomanija, koja će potrajati do 4. veljače. U sklopu revije svakog dana nakon večernjih projekcija u Maraschino baru u Margaretskoj 1 bit će organiziran službeni MAXtv Filmomanija after party.

Osim ludih partyja, 1. veljače u 16 sati, prije projekcije filma 'Neka uđe onaj pravi', u dvorani broj jedan kina Movieplex bit će održan okrugli stol na temu 'Vampiri u umjetnosti', a govorit će Berislav Kučan, urednik portala Horrorhr.com.

Dan kasnije, 2. veljače u isto vrijeme, prije projekcije filma 'Antikrist' (Antichrist), u dvorani broj jedan u Movieplexu u Centu Kaptol bit će održan okrugli stol pod naslovom 'Filmovi koji su šokirali javnost', a o najkontroverznijim filmovima govorit će filmski kritičar Boško Picula.

Nakon MAXtv Filmomanije, filmovi 'Antikrist', 'Bijela vrpca', 'Crnci', 'Gigante', 'Legija', 'Mlijeko tuge', 'Neka uđe onaj pravi', 'Prorok', 'Ricky', 'Svi ostali', 'Svi smo super', 'Princeza i žabac', 'Alvin i vjeverice 2' i 'Oblačno s ćuftama' ići će u redovitu kino-distribuciju, dok ćete filmove 'Crazy Heart', 'Čekaj me, ja sigurno neću doći', 'Divlje travke', 'Fantastični gospodin Lisac', 'Ja, don Giovanni', 'Kinatay', 'Pobijedi!' i 'Prah vremena' moći pogledati samo na MAXtv Filmomaniji.

Dio filmova iz programa će nakon 1. travnja ugledati svjetlo televizijskih ekrana i na MAXtv-u.

O svim filmovima moći ćete više pročitati sljedećih dana kroz najavne tekstove.

Ovdje saznajte više o MAXtv Filmomaniji!

'Antikrist' - trailer
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još