NOVA LJUBAV NA GLUMAČKOJ SCENI

Gerard Butler i Jennifer Aniston u vezi?

19.01.2010 u 08:00

Bionic
Reading

Jedan od najzgodnijih glumaca današnjice Gerard Butler i slatka 'prijateljica' Jennifer Aniston navodno su u vezi. O tome bruje svi svjetski mediji, ali poznati glumci šute kao zaliveni

Iako su glumci Gerard Butler i Jennifer Aniston na dodjelu Zlatnih globusa došli odvojeno, ipak su cijelo vrijeme bili zajedno. Imali su zajedničku ulogu prezentera na dodjeli prestižnih nagrada, zajedno su sjedili i pozirali novinarima.

Možda je njihova bliskost samo trik pomoću kojega žele što bolje reklamirati svoj zajednički film 'Bounty Hunter', a možda između dvoje glumaca ipak postoji i nešto više, baš kao što su se raspisali mnogi svjetski mediji.

Mnogi stručnjaci za neverbalnu komunikaciju komentirali su njihove fotografije, a većina se slaže da dvoje glumaca svojim tijelima odašilje poruku da između njih ima nešto više od prijateljstva.

Ako se medijska nagađanja pokažu kao istinita, Jennifer Aniston potvrdit će svoj status šarmantne zavodnice, kojoj je nakon Brada Pitta pošlo za rukom osvojiti još jednog od najpoželjnijih muškaraca na svijetu.