KOJA BI GA ODBILA?

Marlon Brando zaveo 15-godišnju Jackie Collins

15.01.2010 u 11:20

Bionic
Reading

Književnica Jackie Collins priznala je da ju je u 15. godini zaveo tada 32-godišnji Marlon Brando

Jackie Collins (72), autorica velikog broja bestselera, progovorila je za Daily Mail o svom seksualnom iskustvu s jednim od najvećih filmskih zavodnika, Marlonom Brandom. Čin zavođenja zbio se na holivudskoj zabavi, tek nekoliko dana nakon što je mlađahna Jackie stupila na tlo filmske meke.

'Marlon je bio u ranim tridesetima, a meni je bilo 15 godina. Po nekoj osobi poručio mi je da me smatra vrlo lijepom, da imam prekrasno tijelo te da se želi upoznati sa mnom', izjavila je Jackie Collins.

Tako je Jackie započela kratku, ali dinamičnu vezu s jednim od najkarizmatičnijih glumaca koji je u tom trenutku proživljavao vrhunce slave. 'Bila je to kratka, ali fenomenalna avantura.'

Pozadina kratkotrajne bajke malo je tamnija jer ljubavni klinč Branda i Jackie nije samo ilegalan čin, već je stvorio razdor između buduće književnice i njene starije sestre, glumice Joan Collins, koja je također bila u vezi s Brandom.

Usput, Jackie nije prva maloljetnica koja je završila u Marlonovom krevetu. Nakon njegove smrti bivše ljubavi i ljubavnice počele su izvlačiti prljavo rublje te su nanizale svu silu njegovih seksualnih prestupa, pa čak i s vlastitom kćerkom.