NOVO PAKIRANJE SPIDER-MANA

Čovjek-pauk opet kreće iz početka

12.01.2010 u 10:52

Bionic
Reading

Studio Sony odlučio se razići s redateljem Samom Raimijem i zvijezdom Tobeyem Maguireom, a još nije odlučeno tko će ih zamijeniti

Nakon što su prošlog tjedna objavili da se odgađa snimanje četvrtog izdanja popularnog serijala 'Čovjek-pauk', šefovi holivudskog studija Sony jučer su potvrdili ono o čemu se već neko vrijeme šuškalo u holivudskim kuloarima: službeni razlaz s redateljem sva tri dosadašnja filma Samom Raimijem te s glumačkom ekipom na čelu s Tobeyjem Maguireom.

Sonyjev novi plan je da, u stilu 'Zvjezdanih staza', priču o Spider-Manu ponovno zavrte od početka, tako da ćemo se u sljedećem filmu vratiti u tinejdžerske dane glavnog junaka Petera Parkera. U svjetlu fantastičnog uspjeha 'Avatara', u Sonyju navodno razmišljaju da novi 'Čovjek-pauk' bude snimljen u 3-D tehnici.

Zasad još nema nikakvih vijesti o tome kome će biti ponuđena glavna uloga u novom projektu, niti tko bi mogao preuzeti režiju.
Na temelju glasina o planovima za snimanje u 3-D tehnici holivudski insajderi procjenjuju da se novo izdanje 'Spider-Mana' neće pojaviti u kinima prije ljeta 2012. godine. Sam Raimi navodno važe hoće li njegov sljedeći projekt biti ekranizacija igre 'World of Warcraft' ili adaptacija vrlo cijenjenog romana Dennisa Lehanea 'The Given Day'.