Film ŠOK I NEVJERICA

Morgan Freeman uskoro će postati otac?

  • Autor: tportal.hr
  • 8.1.2010 19:14:22
  • 8.1.2010 18:53:51

72-godišnji holivudski glumac još je uvijek u vezi sa 27-godišnjom unukom svoje supruge iz prvog braka, a po svemu sudeći, planiraju i dijete

Nakon što je izbio skandal jer Morgan Freeman hoda s unukom svoje prve supruge Jaeanette Adair Bradshow, E'Denom Hines, njih su se dvoje razišli. Potom je Freeman započeo brakorazvodnu parnicu sa svojom drugom suprugom Myrnom, a kako tvrdi National Enquirer, navodno je upravo njegova tajna veza s E'Denom uzrok raspada njegovog drugog braka. No, iako je riječ o šokantnom skandalu, mada Morgan nije u krvnom srodstvu s E'Denom, pravi skandal upravo počinje.

Nakon što su njih dvoje odlučili udaljiti se jedan od drugoga te viđati druge partnere, izgleda da su potajno ipak bili zajedno. Štoviše, po pisanju National Enquirera, planiraju dijete. Navodno ga je ona nagovorila na dijete, što je on prihvatio čim završi brakorazvodna parnica s Myrnom teška 120 milijuna dolara te se oženi E'Denom. Freeman se našao u bezizlaznoj situaciji koju diktira E'Dena jer se boji da, odbije li njezinu želju da postane gospođa Freeman i rodi mu dijete, ne izbrblja sve medijima o njihovoj šokantnoj vezi.


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još