ZAVODLJIVE SCENE

Nataša Janjić: Bila sam potpuno gola i mokra

08.01.2010 u 10:57

Bionic
Reading

Nataša Janjić tumači glavnu žensku ulogu u filmu 'Sveti Georgije ubiva aždahu', a pri snimanju ljubavne scene uz rijeku skinula se do gola dok je po njoj padala kiša

Glumica Nataša Janjić odvažila se skinuti do gola u povijesnom spektaklu 'Sveti Georgije ubiva aždahu' redatelja Srđana Dragojevića u kojem tumači glavnu žensku ulogu.

'Nikad nije jednostavno snimati gole scene, nekako o tome ne razmišljaš kad je pred tobom tako lijep scenarij i vrhunska glumačka ekipa. Bila sam počašćena što sam na području cijele bivše Jugoslavije baš ja prošla na audiciji pa sam jednostavno odradila te scene kao svaki glumački zadatak dosada', rekla je Nataša Janjić za Jutarnji list.

     

Radnja filma odvija se u razdoblju od 1912. do 1914. u jednom srpskom selu na obali Save, blizu granice s AustroUgarskom, u kojem postoji duboka podjela između zdravih, vojno sposobnih muškaraca te invalida. Janjić u filmu tumači ulogu Katarine, koja se nađe u ljubavnom trokutu između seoskog policajca i mladog vojnog invalida, kojega glumi Milutin Milošević.

'Za vrijeme ljubavne scene uz rijeku padala je kiša i bilo je užasno hladno, bila sam mokra i gola i smrzavala sam se, ali stisneš zube i misliš na ulogu i na partnera koji je u jednakoj situaciji kao i ti', zaključila je Janjić.