Film NAPILA SE S REDATELJEM

Mariah Carey mrtva pijana pričala gluposti

  • Autor: M. B.
  • 20.1.2010 9:53:06
  • 7.1.2010 9:18:47

Mariah Carey pojavila se mrtva pijana na pozornici te teturala i pričala potpune besmislice dok je primala nagradu za najbolju glumu u filmu 'Precious'

Mariah Carey se tijekom svih ovih godina trebala naučiti kako se ponaša na pozornici, no bogato iskustvo nije je spriječilo da se osramoti. Naime, kada je u utorak navečer primala nagradu za najbolju glumu u filmu Precious na filmskom festivalu Palm Springsu, na pozornici se pojavila mrtva pijana.

Njezino vrludanje pozornicom, pridržavanje za redatelja i besmislene izjave koje je izgovarala bili su i više nego sramotni za takvu 'divu', kako je američki mediji vole nazivati.

'Moram reći ovo! Molim vas oprostite mi jer sam malo, hm...' rekla je Carey s kojom je na pozornici stajao i režiser Lee Daniels, a na kojeg se pjevačica objesila i rekla mu da ga voli.

'Ovo je za tebe, mačiću', rekao je, a ona se počela histerično smijati.

Dvojac je viđen kako se i prije dodjele nagrade jako dobro zabavlja, a Daniels ju je i tada pridržavao da ne bi pala.
Njezin suprug Nick Cannon potvrdio je dolazak u Palm Springs, ali se u posljednjem trenutku nije pojavio.

Mariah je u filmu Precious, snimljenom prema noveli Push, imala sporednu ulogu. Glumila je socijalnu radnicu djevojke prekomjerne težine koja živi u Harlemu tijekom 80-ih, ima nasilnu majku i nosi dijete svog oca. U filmu nije nosila šminku i izgledala je umorno kako bi se što bolje uklopila u radnju.


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još