Film AMERIKA ODLUČILA

Clint Eastwood poželjniji od Clooneyja

  • Autor: A. S.
  • 5.1.2010 10:57:00
  • 5.1.2010 9:38:17

Prema istraživanju provedenom u SAD-u, većina Amerikanaca bi radije zaigrala ulogu života uz bok Clintu Eastwoodu u vesternu, nego sa šarmerom Georgeom Clooneyjem u romantičnoj komediji

Na pitanje s kojom bi glumačkom zvijezdom najradije glumili, većina Amerikanaca odgovorila je da bi to bio Clint Eastwood, a slijede George Clooney i Cameron Diaz. Nakon njih izbor je pao na akcijske filmove s Willom Smithom, zatim na komedije s Willom Farrellom i dramu s Meryl Streep.

Istraživanje su proveli časopis Vanity Fair i televizijski magazin 60 Minutes, a čak je 70 posto gledatelja televizije izjavilo da redovno gleda program, dok samo 20 posto njih koristi DVD ili internet za gledanje omiljenih emisija i filmova.

Kad su u pitanju novogodišnje odluke, 90 posto ispitanika je odlučilo u ovoj godini više vremena provoditi sa svojom obitelji, manje od 60 posto je odlučilo skinuti kilograme, a tek je neznatni broj odlučio prestati pušiti.

Sudionicima su također dali mogućnost izbora neke od supermoći. Najveći broj ljudi volio bi čitati tuđe misli, dok je manji broj odabrao mogućnost letenja i nevidljivosti.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još