NAGRADNJAČA

Film 'Sherlock Holmes' nagradio

16.12.2009 u 11:13

Bionic
Reading

Od redatelja Guya Ritchieja dolazi nam najnovija verzija čuvenog detektiva Sherlocka Holmesa. Ovaj ga je put utjelovio Robert Downey Jr., a Jude Law je preuzeo ulogu vjernog pomoćnika Watsona. Tportal.hr i Blitz ovom prilikom nagrađuju svoje čitatelje nagradama iz filma (kišobrani, šalice, majice)

Sherlocka Holmesa proslavilo je razrješenje i najsloženijih slučajeva. Uz pomoć dr. Johna Watsona, renomirani detektiv hvata zločince svih vrsta oslanjajući se na svoju jedinstvenu moć zapažanja, zadivljujuće vještine zaključivanja i sirovu snagu šaka.

No sada se iznad Londona sprema oluja, prijetnja s kakvom se Holmes nikad prije nije suočio i upravo onakav izazov kakav je tražio. Nakon niza brutalnih ritualnih ubojstava, Holmes i Watson u posljednji čas spašavaju zadnju žrtvu i otkrivaju ubojicu, lorda Blackwooda. Prilazeći vješalima, Blackwood, koji je svojom povezanošću s mračnim i moćnim silama terorizirao i zatvorenike i tamničare, upozorava Holmesa da smrt nad njim nema moć i da se njegovo smaknuće odlično slaže s njegovim planovima.

A kada Blackwood, po svemu sudeći, održi svoje obećanje, njegovo tobožnje uskrsnuće uspaniči London i unese pomutnju u Scotland Yard. No za Holmesa igra još uvijek traje.

Šalice su osvojili:

Igor Sajko
Antonija Capan
Ivana Pukšić

Kišobrane su osvojili:

Mato Radičević
Ingrid Klanjčić
Višnja Mustač
Vinka Bubi
Magdalena Pavošević

Majice su osvojili:

Damir Paštrović
Marko Bađinec
Alma Muran
Marko Tripovic
Vjekoslav Jurčević

Otvarače za boce su osvojili:

Monika Horki Pavrlišek
Gordana Licitar
Nataša Palijan
Nataša Mužek
Barbara Gajica

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.