Film NOVI PROJEKT

Hayek i Depp u novom Kusturičinom filmu

Atraktivna Salma Hayek i slavni Johnny Depp dobili su angažman u novom filmu kontroverznog redatelja Emira Kusturice pod nazivom 'Sedam prijatelja Pancha Ville i žena sa šest prstiju'

Kusturica koji se nedavno našao u središtu skandala oko snimanja emisije 'Nedjeljom u 2' Aleksandra Stankovića, snimat će film o meksičkom revolucionarnom heroju Panchu Villi, objavio je magazin Variety.

Kusturica je, prenosi Variety, izjavio kako je snimanje planirano za 2011. godinu, budući da je Depp dotad zauzet prethodno dogovorenim projektima. Film će, izgleda, biti sniman na španjolskom, a scenarij, kojeg potpisuju Kusturica i Gordan Mihić, utemeljen je na knjizi Jamesa Carlosa Blakea 'The Friends of Pancho Villa' (Prijatelji Pancha Ville). Glavnu žensku ulogu Kusturica je ponudio Salmi Hayek.

Film će biti snimljen na španjolskom jeziku, a dio seta bit će i na izvornim lokacijama u Meksiku. Ako će se sve odvijati prema najavama, 'Seven Friends of Pancho Villa...' bit će druga suradnja Deppa i Kusturice: slavni glumac 1992. nastupio je u redateljevu filmu 'Arizona Dream'.

 


 


 

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još