RASPJEVANA OSKAROVKA

Gwyneth Paltrow kao country pjevačica

03.12.2009 u 14:42

Bionic
Reading

Slavna glumica nastupit će u ulozi propale country zvijezde u filmu koji producira njezin kolega Tobey Maguire

Gwyneth Paltrow sljedećeg mjeseca započinje snimanje filma 'Love Don't Let Me Down' (u slobodnom prijevodu – Ljubavi, ne iznevjeri me) koji producira Tobey Maguire, poznat po glavnoj ulozi u serijalu 'Spiderman'.

Paltrow će glumiti propalu pjevačicu country glazbe koja se udružuje s mladim pjevačem i skladateljem (Garrett Hedlund, 'Četiri brata') te s njim kreće na turneju kojom pokušava oživjeti svoju karijeru. Na turneji će doći do brojnih komplikacija, u koje su uključeni menadžer pjevačice, ujedno i njezin muž (glumit će ga country zvijezda Tim McGraw), te bivša misica koja pjeva prateće vokale (Leighton Meester iz serije 'Tračerica'). Film će režirati Shana Feste koja je i autorica scenarija.

Pjevački izazovi nisu novost za Gwyneth: prije desetak godina pokazala je sasvim pristojne glasovne mogućnosti u filmu 'Dueti', a 2002. godine bila je gostujući vokal na jednoj pjesmi s albuma Sheryl Crow 'C'mon C'mon'.

Premijera filma može se očekivati krajem sljedeće godine, a Gwyneth ćemo u međuvremenu moći vidjeti u blockbusteru 'Iron Man 2', koji u kina stiže početkom svibnja.