NOVO LICE MUŠKARČINE

Goran Višnjić postaje homoseksualac

10.11.2009 u 14:51

Bionic
Reading

Goran Višnjić pojavit će se s Ewanom McGregorom i Christopherom Plummerom u filmu 'Beginners', a najvjerojatnije će glumiti mladog ljubavnika starijeg muškarca koji pred smrt odluči priznati obitelji da je homoseksualac

Američki časopis Variety objavio je da se naše gore Goran pridružio glumačkom ansamblu filma Beginners (Početnici), koji se snima u Los Angelesu.

Redatelj filma je Mike Mills, najpoznatiji po hvaljenom nezavisnom filmu 'Thumbsucker', a uz Gorana Višnjića glume Ewan McGregor, Melanie Laurent i Christopher Plummer. Film je okarakteriziran kao nezavisna drama.

Iako producenti ne žele otkrivati sadržaj, na internet je procurio kratki sinopsis po kojemu McGregor glumi muškarca šokiranog dvjema novostima koje mu priopći njegov ostarjeli otac (Plummer) - jedna je da umire od neizlječivog tumora, a druga da je gay.

Premda nije službeno potvrđeno koji je lik pripao glumcu iz Šibenika, ranije je objavljeno da još nije odabran glumac za ulogu očevog lijepog mladog ljubavnika, pa je najvjerojatnije to uloga koja je pripala Višnjiću.