Film EKSTREMNA LJUBAV

Gwyneth Paltrow glumit će ženu Nicole Kidman

  • Autor: M. B.
  • 10.11.2009 8:46:33
  • 9.11.2009 21:12:54

Glumice će se naći u filmu 'The Danish Girl', adaptaciji novele Davida Ebershoffa o prvom operiranom transseksualcu koji je promijenio spol u ženski

Zvijezda filma 'Iron Man', Gwyneth Paltrow, potpisala je ugovor te će u filmu The Danish Girl, adaptaciji novele Davida Ebershoffa o prvom operiranom transseksualcu, zamijeniti Charlize Theron.

Film prati život danskih umjetnika Einar i Grete Wegner, koji postaju poznati kada Einar počne pozirati uz ženske modele koje Greta oslikava. Dok njihov rad postaje sve popularniji, Greta ohrabruje svog muža da se nastavi odijevati u žensko.

Takav životni stil je na kraju dovelo do Einarove operacije promjene spola 1931. godine, koja je tada odjeknula šokantno u svijetu te su ljudi počeli prijetiti njihovu braku.

Nicole Kidman
je dobila Oscara za ulogu lezbijke u filmu The Hours, dok je Gwyneth glumom u filmu Shakespeare in Love ispunila glumačke snove. Proteklog tjedna Nicole je izjavila da aktivno radi na filmu i istražuje sve aspekte ljubavi, seksa i braka.

'Nadam se da će moj život biti miks ekstremne ljubavi i značajnih umjetničkih izbora. Nikada nisam birala sigurne veze i nikada nisam birala ziheraške filmove', kazala je Nicole.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još