TOM CRUISE STRAHUJE

Katie Holmes se sve više odupire muževoj dominaciji

31.10.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Da i bogati i slavni imaju strahove, pokazuje najnoviji primjer: glumac Tom Cruise silno se boji da će se njegova supruga Katie Holmes previše osamostaliti

Tom Cruise očito puše i na hladno jer se opekao u slučaju sa svojom bivšom suprugom Nicole Kidman. Ona je bila znatno samosvjesnija od Katie, a Tom se boji da bi takva sada mogla postati i nježna Katie.

Tomu to, naravno, ne odgovara jer ima iznimno posesivnu osobnost, koju karakterizira želja za kontrolom. Dosada je on vodio glavnu riječ u slučajevima poput vjenčanja, vjere i odgoja djeteta. Nikada nije zaboravio spomenuti da je to za njezino dobro.

Međutim, kako tvrde izvori bliski paru, Katie je sve depresivnija, a Tomova želja za dominacijom sve je više guši. Čini se da je Tomovo ponašanje dosegnulo kritičnu točku kod Katie, koja je polako, ali sigurno počela pružati otpor.

To je strašno uplašilo Toma i boji se da će se Kate pretvoriti u Nicole. Za razliku od sadašnje Cruiseove žene, Nicole se itekako znala izboriti za sebe. Hoće li to poći za rukom i tužnoj Katie, vrijeme će pokazati.