Film NAGRADNJAČA

Tko će gledati film 'Fame - san o slavi'

  • Autor: tportal.hr
  • 27.10.2009 11:22:31
  • 20.10.2009 14:48:42

Nova verzija Oscarom nagrađenog originalnog filma prepunog eksplozivne glazbe i plesa 'Fame' prati grupu talentiranih plesača, pjevača, glumaca i umjetnika tijekom njihovog četverogodišnjeg obrazovanja na njujorškoj srednjoj školi izvedbenih umjetnosti. Film u kina dolazi 22. listopada, a Continental i tportal.hr ovom prigodom poklanjaju ulaznice za Movieplex Zagreb te originalni soundtrack filma

Inspiriran velikim istoimenim hitom iz 1980. godine, film prati iznimnu grupu plesača, pjevača i glumaca tijekom četiri godine njihovog školovanja u njujorškoj srednjoj školi izvedbenih umjetnosti. Iako se od djetinjstva pripremaju da budu najbolji u svojoj generaciji, natjecateljska atmosfera koja ovdje vlada stavit će na kušnju njihovu tu njihovu želju. Zahtjevne probe dodatno opterećuju domaće zadaće, testovi i školske obaveze te snovi o tome da postanu zvijezde. U borbi za ostvarenjem svog sna, otkrit će tko je među njima doista nadaren i posjeduje disciplinu koja je potrebna za uspjeh.

Uzbudljiva glazbena kulisa filma dostupna je i na CD izdanju 'The Fame – Original Soundtrack' u izdanju Universal Musica.

Continental filmPo dvije ulaznice za film osvojile su:

Janja Aničić
Ana Zelić
Željka Jakopinčić


Soundtrack filma osvojila je Željka Jajčević. Nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još