PREVIŠE OBAVEZA

Angelina zbog djece više neće glumiti s Bradom

27.09.2009 u 15:17

Bionic
Reading

Iako su se upoznali i zaljubili na snimanju filma 'Gospodin i gospođa Smith', Angelini Jolie i Bradu Pittu to je vjerojatno prvo i zadnje zajedničko pojavljivanje na filmu

Lijepa glumica je izjavila da više neće glumiti s Bradom i to zato jer ima previše obaveza. Angelina kaže da bi bilo sjajno udružiti snage na filmu s ocem svoje djece, ali zbog obiteljskih obaveza to jednostavno više nije moguće.

'Voljela bih raditi s njim, ali imamo puno djece. Pokušavamo naći ravnotežu u našim životima jer želimo odgojiti djecu i ispuniti naše snove kao umjetnici i osobe. Zato prije svake odluke dobro razmislimo o svemu jer nam je obitelj na prvom mjestu. Na dnevnoj bazi vodimo računa o njihovim školskim obavezama, disciplini i sa svima od njih individualno provodimo puno vremena', otkrila je glumica koja za sebe kaže da je posve normalna osoba.

'Ja sam samo majka i zaista prilično normalna. Svoje slobodno vrijeme posvetila sam poslu s Ujedinjenim narodima i iskreno me zanimaju društveni problemi. No moja glavna briga su moja djeca i želim biti s njima u najvažnijim trenucima njihovih života', kaže Angelina.