STAR WARS: THE FORCE AWAKENS

Pogledajte trailer za nove 'Ratove zvijezda'

28.11.2014 u 17:43

Bionic
Reading

Bacite pogled na prvi službeni trailer za filmski megahit 'Zvjezdani ratovi' i sigurno ćete se oduševiti

Ljubitelji filmskog spektakla 'Star Wars' uskoro će doći na svoje. Upravo je pušten trailer za film koji nosi naziv 'Star Wars: The Force Awakens'. Riječ je o potpuno novom filmu koji nije povezan s ostali nastavcima, odnosno njegova radnja nije smještena u doba prije snimanja prvog izdanja filma.

Podsjetimo, George Lucas prvi film snimio je 1977. pod nazivom 'Star Wars', a koji je kasnije preimenovan u 'Zvjezdani ratovi: Nova nada'. U idućih šest godina snimljena su još dva nastavka 'Zvjezdani ratovi V: Imperij uzvraća udarac' (1980.) i 'Zvjezdani ratovi VI: Povratak Jedija' (1983.). Nakon stanke od 16 godina, u distribuciju je pušten prvi film nove prequel trilogije 'Zvjezdani ratovi I: Fantomska prijetnja' (1999.), a pratila su ga još dva - 'Zvjezdani ratovi II: Klonovi napadaju' (2002.) i 'Zvjezdani ratovi III: Osveta Sitha' (2005.). Ova posljednja tri filma radnjom su smještena u doba prije snimanja prvih 'Zvjezdanih ratova'.

Redatelj najnovijih 'Zvjezdanih ratova' J. J. Abrams uspio je ujediniti originalnu postavu pa će u filmu tako glumiti Mark Hamill, Harrison Ford, i Carrie Fisher. Pojavljuju se i neka nova imena poput Oscara Isaaca, Adama Drivera, Daisy Ridley i Johna Boyege.

Film u kina dolazi krajem iduće godine, a dotad uživajte u traileru