Film 'NE VIČI NA MOJU SESTRU!'

Colin Farrell skočio fotografu za vrat

  • Autor: G. A.
  • 14.9.2009 21:45:11
  • 14.9.2009 20:50:57

Colin Farrell zgrabio je za zatiljak fotografa koji je na Filmskom festivalu u Torontu njegovoj sestri Claudine doviknuo da se brže kreće po crvenom tepihu

Getty Images
Claudine Farrell
Poznat po svojoj nagloj irskoj naravi, 33-godišnji Colin Farrell listi bijesnih istupa dodao je još jedan. Toliko ga je razljutilo što je fotograf Joe Alvarez na kanadskom festivalu zaviknuo tražeći da se ljudi brže kreću crvenim tepihom baš kad se tu našla njegova sestrica Claudine, da je automatski skočio na njega.

Farrell je londonskom fotografu počeo prijetiti prstom te ga čak je straga zgrabio za vrat dok se ovaj ispričavao. Alvarez je izjavio da čak razmišlja o pokretanju tužbe.

'Sa slavnima je uvijek vojska ljudi, PR-ovci i svi ostali koji ih okružuju, tako da smo limitirani prostorom. Samo sam rekao: Molim vas, možete li raščistiti crveni tepih, krećite se! izjavio je Alvarez.

Farell je očito sve shvatio osobno i zaurlao: 'Ne viči na moju sestru na taj način, da više nikada nisi tako razgovarao s mojom sestrom!'

Budući da je Farrell promovirao novi film Danisa Tanovića 'Triage' u kojem glumi, fotografi su ga htjeli snimiti bez Claudine.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još