REDATELJ PUPI AVATI:

Zahtjevi Sharon Stone graniče sa zdravim razumom

21.09.2014 u 16:01

Bionic
Reading

Iako se oduševio kada je slavna glumica Sharon Stone pristala glumiti u njegovu niskobudžetnom filmu, talijanski redatelj Pupi Avati šokirao se njezinim ponašanjem na filmskom setu

Poput najveće glumačke dive ponijela se Sharon Stone tijekom snimanja filma 'Golden Boy'. Suradnja s njom, objašnjava redatelj Pupi Avati, iznimno je teška.

'Bio sam sretan kad sam saznao da je Sharon pristala raditi na projektu, sve dok nije postala prezahtjevna. Pregovori s njom graniče sa zdravim razumom, prepuni su sramotnih detalja prema kojima Italija ispada zemlja trećeg svijeta', objasnio je Avati za talijanske medije, a prenosi Hollywood Reporter. Unatoč svemu što je s njom prošao, kaže da bi ponovno surađivao s njom. Prepričao je i kako je, kada je ugledala grupu fotografa i televizijske kamere kako snimaju set, pobjegla sa seta i sakrila se u auto.


'Mog brata koji radi sa mnom na projektu nazvao je njezin menadžer iz Los Angelesa i rekao da se Sharon zaključala u auto te da neće izaći i snimiti scenu dok se fotografi ne udalje sa seta. Tada smo ih udaljili. Koliko apsurdan moraš biti da zoveš nekoga u Ameriku da riješi problem koji je ona sama mogla riješiti, samo da me je pitala?!' pita se Avati.

Njezin, pak, glasnogovornik tvrdi da je Sharon vrlo profesionalna u svom poslu te da ti navodi nisu točni.