NAGRADNJAČA

Novi Marvelov blockbuster 'Čuvari galaksije' stiže u kina

29.07.2014 u 14:00

Bionic
Reading

Nakon superpopularnih franšiza o superjunacima poput 'Ironmana', 'Thora', 'Kapetana Amerike' i 'Osvetnika', Marvel donosi još jednu blockbuster uspješnicu - 'Čuvare galaksije'!

Nakon što se nađe na meti nemilosrdnog Ronana koji silno želi predmet u njegovom posjedstvu, Quill je primoran udružiti snage s najneobičnijim timom odmetnika među kojima su Rocket, revolveraški rakun; Groot, humanoid nalik na stablo; smrtonosna i enigmatična Gamora te osvetnički nastrojen Drax Razarač. Quillu neće biti potrebno mnogo vremena da mistična kugla koju želi Ronan ne donosi išta osim strahota i prijetnju ravnoteži u svemiru, stoga će morati učiniti sve da spriječi narušavanje stabilnosti.

Uloga Petera Quilla pripala je tako Chrisu Prattu, poznatom uglavnom po humorističnim ulogama, ali prema riječima redatelja Jamesa Gunna upravo je on bio taj koji je imao pravi omjer kvaliteta tog lika; bio je dovoljno sexy, dovoljno cool i dovoljno zabavan da utjelovi lik ovog nesvakodnevnog junaka, klinca u duši.

Zoe Saldana dala je ravnotežu ovom pretežno muškom timu, a svojom pojavom trebala bi zagolicati i maštu publike. Saldana je prema mišljenju ekipe donijela savršenu dozu mana liku koji je neustrašiv i lako pamtljiv, ali to ne znači nužno i da treba biti obožavan. A Vin Diesel i Bradley Cooper? Za njih su ovo svakako nesvakidašnje uloge i kostimi s kojima se mogu stopiti samo najbolji.

Najluđa svemirska ekipa stiže u sva kina u 2D, 3D, 4DX i IMAX verziji od 31. svibnja u distribuciji 2i Filma

2i Film i tportal.hr svojim čitateljima poklanjaju pet poklon paketa s promotivnim materijalima iz filma.

Imena dobitnika objavit ćemo u srijedu, 6. kolovoza.

Nagradu su osvojili:

Bernarda Kefelja
Antonio Žapčić
Antonio Bujan
Mario Brujić
Sanja Belamarić

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.