NAGRADNJAČA

Vodimo vas na Motovun Film Festival

28.07.2014 u 11:02

Bionic
Reading

Motovun Film Festival održava se već 17. godinu za redom i ostaje vjeran svom tradicionalnom i prepoznatljivom konceptu spajanja novog, drugačijeg i naizgled nespojivog. Gledanje filmova kao i zabava uz niz glazbenih koncerata u sigurnosti nekoliko stoljeća starih zidina, na 277 metara iznad doline rijeke Mirne, odvojilo je ovaj festival od svih ostalih događaja na hrvatskoj, ali i svjetskoj kulturnoj mapi.

Od 26. do 30. srpnja 2014. posjetitelji festivala moći će uživati u bogatom filmskom programu i glazbenim koncertima, zabaviti se uz MAXtv Filmofeel nagradni natječaj na Festivalu i na MAXtv Facebooku gdje će moći osvojiti vrijedne nagrade. U nagradnom natječaju na Festivalu, posjetitelji će moći osvojiti MAXtv Filmofeel majicu, a za one velike prave Filmofeele pripremili smo nagradni natječaj putem Facebook aplikacije i malo težih (ali lakih) filmskih izazova, sudionici mogu osvojiti vrlo atraktivne nagrade kao što su:

• HTC Desire 610 White + Memory kartica 16 GB
• MAXtv Filmofeel režiserski stolac
• MAXtv Filmofeel majica

Po završetku svih festivala koje HT podržava, najveći filmofeel, s najviše osvojenih bodova, uživati će uz glavnu nagradu HTC One (M8) + prijenosna memorija 32 GB.

NE PROPUSTITE SUDJELOVATI!
Zabavite se kroz zabavne filmske izazove, preuzmite magisto aplikaciju na hrvatskitelekom.hr/magisto i u trenu pripremite sjajan filmić i osvojite vrijedne nagrade.

Više informacija saznajte na www.bit.ly/filmofeel na Facebook stranici.

Za sve one koji neće moći uživati na festivalu osigurali smo posebnu ponudu motovunskih filmova u MAXtv videoteci, stoga ćete bez naknade uskoro moći pogledati Kelly & Victor, Paris of The North i više od 15 kratkih filmova. Više saznajte na www.tportal.hr ili na www.motovunfilmfestival.com

Tportal.hr svojim čitateljima dnevno poklanja 2x2 ulaznice za film iz glavnog programa po izboru.

Molimo čitatelje da u prijavi navedu za koji dan i za koji film iz glavnog programa žele ulaznice.

Program pogledajte ovdje.

Imena dobitnika za subotu i nedjelju objavit ćemo u petak, 25. srpnja, a dobitnike za ostale dane u ponedjeljak 28. srpnja.

Po dvije ulaznice za 26. srpanj su osvojili:

Monia Bašić
Matija Šoštarić

Po dvije ulaznice za 28. srpanj su osvojili:

Vedran Damjančić
Jelena U. Hušak

Dvije ulaznice za 30. srpanj je osvojila:

Biserka Forkapa