NAGRADNJAČA

'Planet majmuna: Revolucija' vas nagrađuje

24.07.2014 u 09:42

Bionic
Reading

U naša kina stigao je iščekivani nastavak popularne franšize 'Planet majmuna' - 'Planet majmuna: Revolucija'!

U 'Planetu majmuna: Revolucija' nova nacija genetski evoluiranih majmuna koje predvodi Caesar nađe se u opasnosti od šačice ljudi koja je preživjela razarajući virus prije deset godina. Mir koji su zaključili ubrzo je narušen i očekuje ih rat koji će odlučiti tko će vladati Zemljom.

Film je nastavak hita 'Planet majmuna: Postanak' u kojem su majmuni uspjeli pobjeći od onih koji su ih zarobili, dok se svijetom počeo širiti ubojiti po čovječanstvo virus. Caesar, dobronamjerni vođa majmuna, sklonio je svoje pleme u šumu Muir, sklonište blizu San Francisca gdje ga je jednoć odveo njegov ljudski prijatelj Will kako bi pobjegli od zagušljivog grada. Majmuni stvaraju novu zajednicu u šumi Muir dok svijetom hara virus koji je već pobio većinu čovječanstva. Svjetla civilizacije se polako gase i nestaju. Kao i doba ljudi.

Događaji se ponovno vrte oko Caesara kojeg je u prvom nastavku oživio Andy Serkis. Caesar je sada vođa cijele nacije majmuna i za njih je stvorio dobar život nakon njihovog oslobođenja. Sada, deset godina kasnije, suočava se s izazovom kako sačuvati svoju ulogu miroljubivog vođe, ali i uspjeti zaštiti svoju družicu i njihovo dvoje djece pred novim susretom s ljudima.

Blitz i tportal.hr svojim čitateljima poklanjaju majice iz filma!

Imena dobitnika objavit ćemo u četvrtak, 31. srpnja.

Majicu su osvojili:

Zoran Galić
Slađan Janković
Mihovil Lučić

Dobitnici iz Zagreba nagradu podižu na porti tportala, Harambašićeva 39a, a dobitnicima izvan Zagreba nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu.