NAGRADNJAČA

Pogledajte film 'Izbavi nas od zla'

10.07.2014 u 10:28

Bionic
Reading

Zastrašujući nadnaravni triler 'Izbavi nas od zla' snimljen prema stvarnim slučajevima njujorškog policajca Ralpha Sarchieja o kojima je napisao i knjigu, samo što nije došao u naša kina!

Već od četvrtka, 10. srpnja gledatelji će imati priliku pogledati ovaj napeti horor s Ericom Banom u glavnoj ulozi u kojem spomenuti policajac – uz to što se bori s osobnim problemima – započinje istraživati seriju degutantnih i neobjašnjivih zločina. Uskoro udružuje snage s nekonvencionalnim svećenikom (Edgar Ramirez), koji zna dosta o ritualima egzorcizma, kako bi se zajedničkim snagama borili protiv zastrašujućih demonskih pojava koje teroriziraju njihov grad.

Najveća zanimljivost vezana uz film svakako je činjenica što je isti inspiriran knjigom u kojoj su opisani stvarni slučajevi detektiva Sarchieja na kojima je radio tijekom svoje karijere. Redatelj filma je Scott Derrickson, široj publici vjerojatno najpoznatiji po režiji još jednog horora snimljenog prema istinitim događajima – 'Egzorcizam Emily Rose'. Scenarij filma Derrickson potpisuje skupa s Paulom Harrisom Boardmanom koji je također pisao scenarij za 'Egzorcizam Emily Rose'.

Continental film i tportal.hr su za svoje čitatelje pripremili 5x2 ulaznice za Cineplexx kina i Zagrebu i Splitu!

Molimo čitatelje da u prijavi navedu za koje Cineplexx kino žele ulaznice.

Po dvije ulaznice su osvojili:

Stjepan Tomislav Križanić
Ina Kašaj
Katarina Metzner
Darko Skuliber
Tina Ivanišević