Film DALIBOR MATANIĆ:

'Lindi Evans bih dao ulogu preko kreveta!'

  • Autor: M. M.
  • 2.9.2009 11:06:01
  • 2.9.2009 10:00:47

Poznati i nagrađivani redatelj Dalibor Matanić objašnjava zašto su veze između glumica i redatelja nezdrave, tko bi kod njega ipak dobio ulogu preko kreveta te prema kojoj je ženi u svome životu bio najromantičniji

WEBER ANITA/SIPA
Krystle Carrington - Linda Evans
'Nažalost nikada nisam došao do Linde Evans. Ona bi sigurno dobila ulogu preko kreveta, bez obzira na godine', odgovorio je Matanić Storyju na škakljivo pitanje o dodjeljivanju uloga mimo glumačkih vrlina, a njegov odabir je plavokosa Krystle iz kultne sapunice Dinastija.

Nadalje, objašnjava da ga na ženama najviše privlači prirodnost, no veze glumica i redatelja nikako ne podržava. 'Mislim da veze koje tako nastaju nisu zdrave', izjavio je, objašnjavajući da se redatelj glumcu mora maksimalno posvetiti te da za fizičke stvari u takvom odnosu jednostavno nema vremena.

No kako je i Matanić samo čovjek od krvi i mesa, čini se da je odgovor na pitanje je li mu se ikada svidjela neka glumica pokušao elegantno izbjeći. 'Ugodno je biti okružen lijepim ženama. No ja razmišljam o onome što snimam jer je inače posao kratkog vijeka.'

Svoju romantičnost pripisuje pripadnosti disco generaciji, tvrdeći da nije moguće ne biti romantičan ako odrasteš na Abbi i Boney-M-u. 'Najromantičnija stavr koju sam napravio bila je prema mojoj majci. Jednom sam je odveo na izlet u Dubrovnik, a kako nikad nije letjela avionom, to je bilo divno', otkrio je taj neobičan podatak, dodavši da je prema mami bio romantičan više nego prema drugim ženama.

O svojoj vezi s djevojkom Moranom ne želi ništa otkriti i priznao je da mu je brak posljednja stvar na koju misli, no velika mu je želja imati djecu. 'Usmjerit ću ih da budu djetinjasta do kraja života', kaže Matanić o svojem budućem potomstvu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još