NA FILMU

Courteney Cox i David Arquette ponovo zajedno

25.04.2014 u 08:00

Bionic
Reading

Glumica Courteney Cox radi na svom prvom filmu kao redateljica, a usto se potrudila da sve ostane u obitelji, pa će se za potrebe snimanja ponovo ujediniti s bivšim suprugom

Epizodnu ulogu dobila je njezina kći Coco, glazbu radi njezin dečko Johnny McDaid, član benda Snow Patrol, a u jednoj sceni se pojavljuje i njezin bivši muž David Arquette. Premijera redateljskog prvijenca Courteney Cox, ‘Just Before I Go’, održat će se na Tribeca film festivalu ovoga tjedna. U filmu jednu od glavnih uloga igra Seann William Scott, a glumi depresivca koji planira počiniti samoubojstvo, no prvo se vraća u rodno mjesto kako bi ‘izravnao račune’.

Premda zvuči kao ozbiljna drama, ‘Just Before I Go’ za koji je scenarij napisao David Flebotte je film prepun neuobičajenog humora i rijetko se može naći scenarij koji spaja samoubojstvo s ‘masturbiranjem u snu’, piše Huffington Post


‘Teško je spojiti te posve različite teme da se ljudi osjećaju dobro i da se ne osjećaju krivim što se povremeno smiju, a povremeno plaču. Ako se mogu zbilja jako nasmijati, a onda zaplakati, onda je to za mene savršeno’, rekla je Cox u intervjuu.

‘Što je uvredljiviji, to mi je bolji humor. Iz nekog razloga, ako se nitko nije ozlijedio, meni to nije smiješno.’

Prvi redateljski uradak Courteney Cox snimljen je u 23 dana, između snimanja sezona ‘Cougar Town’, s budžetom manjim od dva milijuna dolara, a sve je Courtney inicijalno financirala sama. Nada se uspjehu na Tribeci i uspješnoj distribuciji. ‘Nemam nikakav pritisak studija, radim to za sebe’, rekla je.

Foršpan filma možete pogledati ovdje