DISNEYJEV SPEKTAKL

U kina dolazi 'Zvončica i gusarska vila'

24.04.2014 u 15:19

Bionic
Reading

Od ovog četvrtka u kinima diljem Hrvatske useljava se izvorna Disneyjeva čarolija, priča o Zvončici i gusarskoj vili, potrazi za vilinskim prahom, a otvara se i novi pogled na svima poznatu priču o Petru Panu

Iz svijeta Petra Pana stiže 'Zvončica i gusarska vila', čarobna avantura o Zarini Mia Biondić), pametnoj i ambicioznoj čuvarici vilinskog praha, koja je zanesena i očarana plavim vilinskim prahom i njegovim mogućnostima te ga ukrade i pobjegne iz Vilinske doline. Istodobno Zvončica (Hana Haegedušić) sa svojim prijateljima mora krenuti na epsku avanturu kako bi pronašla Zarinu. Tijekom avanture Zvončica će ukrstiti mačeve s gusarima predvođenim mornarom Jamesom (Ivan Herceg), za kojeg će se ispostaviti da predstavlja samog Kapetana Kuku u mladim danima. Ideja Zvončice i gusarske vile je otkriti i prikazati što se dogodilo prije Petra Pana.

Tvorci filma željeli su s malim i velikim gledateljima otputovati kroz vrijeme u dane kada je Kapetan Kuka bio mlad i dok još nije imao svoju dobro poznatu kuku, nekih dvadesetak godina prije priče o Petru Panu koju svi poznajemo. Ako želite pogledati kako se poznati glumac Ivan Herceg snašao u ulozi kapetana Kuke i kako izgleda neotkriveni dio priče o legendarnom Petru Panu požurite u kina. Film u redovnu distribuciju kreće 24. travnja u okrilju 2i Filma.