NAGRADNJAČA

Pogledajte film '9 mjeseci strogog zatvora'

17.04.2014 u 08:18

Bionic
Reading

U Cineplexx i odabrana kina od 17. travnja možete pogledati francuski hit '9 mjeseci strogog zatvora', a ovom prilikom za svoje smo čitatelje pripremili 5x2 ulaznice za Cineplexx Centar Kaptol.

Film '9 mjeseci strogog zatvora' govori o 40-godišnjoj sutkinji, radoholičarki koja nema vremena za privatni život, sve dok nakon jedne razuzdane noći slučajno ne zatrudni na novogodišnjoj zabavi. Naravno, bez ikakve ideje o tome tko bi mogao biti otac. Pregledavajući snimke s nadzornih kamera shvati da je otac njenog djeteta nitko drugi nego okorjeli kriminalac Bob. Život joj se okreće naglavačke.

Zamislite ironiju, kada sutkinja poznata po svom moralu zatrudni ni više ni manje nego s kriminalcem koji se još uz sve to pojavljuje i u njenoj sudnici.


Ako vam još kažemo, da se Albert Dupontel bivši stand up komičar, osim u ulozi redatelja pojavljuje i u ulozi Boba, eto zabavne komedije koja će i one vječito namrgođene sigurno nasmijati.

Film je osvojio dva Cesara - za najbolji scenarij i najbolju žensku ulogu te je drugi najgledaniji francuski film u 2013.

Više o filmu i na facebook stranici

Po dvije ulaznice su osvojili:

Gordana Podvezanec
Vanja Čović
Ana Kalogjera
Domagoj Korak
Marko MIhelin