RYAN GOSLING

Jeste li znali ovo o holivudskom zavodniku?

19.04.2014 u 10:26

Bionic
Reading

Ovaj netipični ljepotan svojim sjajnim filmskim ulogama stalno iznova dokazuje da nije samo još jedno lijepo lice koje će brzo prekriti zaborav

Zahvaljujući odličnim rolama u filmovima 'Ta luda ljubav', 'Lars ima curu', 'Blue Valentine', 'Vožnja' ili 'Grijesi očeva', 33-godišnji Ryan Gosling vrlo brzo se svrstao u ligu najtraženijih glumaca svoje generacije. Evo kul činjenica o zgodnom Ryanu:

1. Teško je za povjerovati da ga je redatelj filma The Notebook angažirao jer je mislio da je savršen za ulogu jer nije dovoljno zgodan i kul. 'Izgledaš kao neki običan dečko koji je pomalo lud', rečeno mu je.

2. Ryan je trebao dobiti glavnu ulogu u filmu Ljupke kosti, no izgubio ju je jer se jako udebljao. Kasnije je ispričao da je stalno pio otopljeni sladoled Haagen Dazs jer je bio žedan! 

3. Bio je dio glumačke ekipe legendarnog Mickey Mouse Cluba. Igrao je igru 'zavrti bocu' ni s kim drugim nego s Britney Spears.

4. Sam je napravio auto koji vozi u filmu 'Vožnja'! Nevjerojatno, zar ne!

5. Ima sestru koja se zove Mandi.

6. U djetinjstvu je imao nadimak 'Nevolja'.

7. Stol koji se može vidjeti u filmu 'The Notebook' njegovih je ruku djelu.

8. Otvorio je marokanski restoran, no taj poslovni pothvat nije potrajao.

9. Tijekom snimanja Mickey Mouse Cluba, Ryan je sa svojom obitelji živio u kamp-kućici blizu studija.

10. Nakon snimanja filma The Notebook radio je u trgovini sa sendvičima.

11. Pohađao je satove baleta, no odustao je jer je bio, kako kaže, užasan.

12. Lud je za – pletenjem!

13. Ujak mu je bio je imitator Elvisa, a Ryan njegov asistent.

14. Bio je u vezi sa Sandrom Bullock 2002. Ryan je kasnije u jednom intervjuu naglasio da mu je ona bila jedna od dviju najdražih djevojaka. Druga je bila Rachel McAdams. Ryana su povezivali s još jednom ljepoticom, latino bombom Evom Mendes

15. Za vrijeme snimanja The Notebooka, Ryan i Rachel McAdams nisu se mogli smisliti. Zanimljivo je da su oboje rođeni su u istoj bolnici u Ontariju u Kanadi.

16. Dok je bio član Mickey Mouse Cluba, osim s Britney, družio se i s Justinom Timberlakeom i Christinom Aguilerom. Čak mu je Justinova mama bila šest mjeseci skrbnica, jer se njegova morala zbog posla vratiti u Kanadu.

17. Ryan je član indie folk rock benda Dead Man's Bones, a teme su paranormalne pojave! Dead Man's Bones su objavili debitantski album 2009. istog naziva.

18. Najdraži dio Los Angelesa mu je Disneyland. Često tamo odlazi sam i uživa u ludim vožnjama.

19.  Nema puno prijatelja i voli samoću.

20. Putovao je 2005. u Čad gdje je snimao dokumentarac o izbjeglicama iz Darfura.