'TAJNI ŽIVOT WALTERA MITTYJA'

Inspirativna komedija o preuzimanju sudbine u svoje ruke

09.01.2014 u 13:13

Bionic
Reading

Film 'Tajni život Waltera Mittyja' Bena Stillera 9. siječnja počinje se prikazivati u hrvatskim kinima

Ova inspirativna komedija priča je o uredniku fotografskog arhiva časopisa Life koji dane provodi sanjajući život kakav bi u stvari volio živjeti. Mitty, običan čovjek s kojim se svatko može poistovjetiti, naučit će nas da ništa nije ne­moguće i da smo zaista sami krojači svoje sudbine zbog čega stvari mora­mo primiti u svoje ruke.

Foršpan filma 'Tajni život Waltera Mittyja'

Tajni život Waltera Mittyja' nakon dugo vremena film je koji moti­vira, inspirira i vraća nadu. Ben Stiller je od književnog predlošk  iz 1939. napravio sjajan film za  dvadeset i prvog stoljeće o čovjeku čiji stvarni život na kraju nadmašio njegovu preaktivnu maštu.

Ovaj Walter Mitty moderni je sanjar koji redovito u svojem umu bježi od dosadnog života i nestaje u svijet fantazija pun heroizma, strastvene romanse i neprestanih pobjeda nad opasnošću. No kada se zajedno s kolegicom iz ureda koja mu se sviđa (Kristen Wiig) nađe u opasnosti od gubitka posla, Walter mora učiniti nezamislivo: poduzeti nešto u stvarnom životu!

U filmu 'Tajni život Waltera Mittyja' Ben Stiller je redatelj i glavni glumac, a uz njega se pojavljuju i Kristen Wiig, Sean Penn, Shirley Mac­Laine te Kathryn Hahn